Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for April, 2016

Из делниците на един луд 310

jabataВърховният съд и Върховната прокуратура на Китай издали постановление, което предвижда смъртна присъда за корупция над 463 хил. долара.  Както казахме наскоро, някои работи в Китай са добре уредени.  Съобщаваме това на вниманието на господин премиера. Да е информиран, че предразположените към лесни пари не се спират дори пред смъртната присъда, а какво остава да ги спрат вербални заплахи от сорта на „Ако докопам някой от вас – милост няма… Пощада за никого няма да има!”

Read the rest of this entry »

Из делниците на един луд 309

jabataВчера в Бургас Борисов сподели: „Два кораба за 800 млн. лв. ще бъдат построени в български корабостроителници.”  И първото нещо, което си помислихме… Добре, де, ама виновен ли сме, че така си мислим? Дето викаше бай Захари, къде ровнеш, все чурук! Зад всяко решение се крие далавера. И може за корабите да не е така, ама като винаги е така, как да повярва човек, че няма пак да се подредят едни наши хора? Чуя ли българин, сигурно съм повреден, ама веднага си мисля за далавера и корупция. Някак  си ни иде отвътре. Ей сега чета, че и на Дилма ще правят импийчмънт за корупция.

Из делниците на един луд 308

jabata1Борисов упрекна медиите, че не обръщат внимание на факта, че редовно се дават допълнителни пари за пенсионерите.  “За всеки Великден, за всяка Коледа пенсионерите вече свикнаха над 50 млн. лв. да получават бонус. И въобще не ми се свиди, дето се вика.”
Пенсиите, това е важното! Може да са малко, но са от сърце. Което никак, ама никак, не кореспондира с някои настроения във вашите среди. Според последното изследване на „Екзакта” сред 56-те процента недоволни от работата на кабинета българи най-често се срещали хора на възраст над 60 г., с нисък стандарт. Тоест, вие! Което е грозна неблагодарност!

Read the rest of this entry »

Най – чистият кандидат – президент

Защо за президент се кандидатират все отявлени крадци, престъпници и деградирали човешки отрепки? – питаше се Цеко, докато отпиваше от бирата и замезваше с пържена цаца. – В тази държава няма ли да се намери един кандидат за президент, който да прилича на нормален човек? Такъв, за когото да гласуваш спокойно и с чиста съвест?Той включи телевизора, за да се разсее от неприятните мисли, но от монитора излая Жорж Ганчев, с неистов мерак, за държавен глава.

Read the rest of this entry »

ЖИВОТЪТ В РОЗОВО – БЕЗ ЕДИТ ПИАФ

clip_image002

Да виждаш живота в розово е банален френски израз, станал популярен за новото ни време. Чудесен съвет, макар и трудно изпълним. И лозунг, който може да се постави над колосалната съвременна артистична продукция. Защото в безбройните романи, филми, ТВ сериали и формати се стреми по въображаем начин да се постигне това, което реално е невъзможно – прогонване на проблемите и превръщане на живота ни в букет от хубави неща.

Read the rest of this entry »

150 българи в #Panama Papers, мрежа около Путин скътала 2 млрд. долара

korПовече от 214 000 подставени компании, 11.5 милиона секретни документа, 2.6 терабайта информация включва най-голямото разгласяване на поверителни данни в историята на журналистиката. Интернационалното проучване #Panama Papers е базирано на мегаданни, до които преди повече от година се e добрал германският вестник „Зюддойче Цайтунг”.

Календар на публикуване
April 2016
M T W T F S S
« Mar   May »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Търсете