Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for June, 2016

Да пре/откриеш ЕС

Мнозина вече се забавляваха с това, че в деня след референдума вторият най-търсен въпрос в британския „Гугъл“ е бил „какво е ЕС“? В това обаче може да се окаже заключен голям парадокс. Парадокс, който дори е способен да направи повече за съюза, отколкото милиардите, дадени за „комуникация“ и субсидии. Той се състои във вероятността да го пре/откриеш, едва когато тръгнеш да го напускаш!

Read the rest of this entry »

Из делниците на един луд 314

jabataВ неделя се проведе учителски събор. 12 хиляди даскали се събраха в София с дълбоко неясна цел. Слава Богу, поне нямаше ексцесии. Щото когато се съберат много даскали на едно място, все става някоя беля. Помня как преди години на един семинар в Търново 13 даскали се качиха в един асансьор за 4 лица. И той естествено се срути. Късмет, че оцеляха. И тогава се запитах в какви ръце сме оставили бъдещето на нацията. И още се питам. Ама то, от друга страна, за тия мизерни пари какво да искаш!

Read the rest of this entry »

Швейцария се отказа да влиза в Европейския съюз

14442Швейцарските власти са оттеглили искането за присъединяване към ЕС.  Швейцария в близко бъдеще няма да стане член на Европейския съюз: Горната камара на парламента на страната гласува за оттегляне на заявлението за членство в организацията,съобщава изданието на Neue Zürcher Zeitung.  Решението за оттегляне на искането за присъединяване към ЕС,подкрепили  повечето кантони на Швейцария, посочва агенцията. Срещу членство в ЕС, са гласували 27 депутати, а за членство в ЕС само 13.

Read the rest of this entry »

Чакат ни още много шамари, ако се надяваме на арбитражно кривосъдие

image118До финал стигна първият от известните искове срещу България пред арбитражни трибунали. Сведенията на правителството гласят, че „Атомстройекспорт“ е осъдил България заради едностранно прекратения договор за АЕЦ Белене. НЕК ще заплати 550 млн. евро на руската компания, гласи решението на арбитража в Женева. Според руски медии сумата е 620 млн. евро.

Холивудска флотилия замаза нови 2 милиарда минус на държавата

FLOTILIAМистериозна флотилия срещу Русия прати в пълния миманс 1 милиард загуби от ЕС,  и още 1 милиард, присъдени на Русия от Парижкия арбитраж. Единственото, в което Бойко Борисов е добър – публичните бомби, отново е на 100% газ, за да потулва грандиозните финансови поражения, които ни се стовариха.
Съвсем очевидно е, че „флотилията“ е абсолютно бутафорна измислица, тип „Холивуд“. В НАТО няма такъв проект. Дори Турция се оказа, че не го е искала.

Read the rest of this entry »

Из делниците на един луд 313

jabataКметът на „Кремиковци“ Ивайло Пенев обяснява инцидента, при който криминално проявени цигани пребиха мирни български семейства: „Проблемът между българи и роми в кв. „Ботунец” е битов, а не етнически.”
Битов е, битов, нема какво да се убеждаваме. Има ли бити, проблемът винаги е битов.
Министър Бъчварова: „Ситуацията в Ботунец е овладяна, взели сме всички мерки включително и на други места, където има смесено население.”

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
June 2016
M T W T F S S
« May   Jul »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Търсете