Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for July, 2016

ФАТАЛНАТА САМОНАДЕЯНОСТ НА НЕОЛИБЕРАЛИЗМА

clip_image002

От античността и до днес в много части на света, все още има недоверие на хората спрямо търговията, не само като различна от материалното производство, но и като подозрителна, низша, нечестна и достойна за презрение дейност. През цялата история на човечеството търговците са били обект на всеобщо презрение и морални упреци, като за хора, купуващи евтино и продаващи скъпо и в основата си нечестни.

Read the rest of this entry »

ИЗТОК – ЗАПАД, КОИТУС НА ВЛАСТОВИТЕ ЕЛИТИ

clip_image002

Промишлените методи на производство и високите технологии през последните десетилетия се основават на съществуването на крупни централизирани предприятия, фирми и корпорации, които се контролират от мениджърски елити и в които стотици хиляди работници и чиновници работят съвместно, гладко и без търкане. Тази бюрократична производствена система оформя характера на бюрократите, както и този на работниците.

Read the rest of this entry »

ТАЗИ СЛЯПА ЗАПАДНА ДЕМОКРАЦИЯ …!

Липсата на общочовешка прогресивна доктрина, на идеология, която може да даде надежда за едно по-добро от сегашното бъдеще, е в основата на разпада, на западната политическа върхушка! След един общо взето кратък икономически и най-вече технологичен възход, след края на втората световна война, западните европейски държави бързо достигнаха апогея в развитието си и неусетно превърнаха своите граждани в свръх-задоволени консуматори. А се знае, че когато човек разполага с всичко, той не се стреми към нищо!

Read the rest of this entry »

Инженерите и теорията на разочарованието

terrВ книгата „Engineers of Jihad: The Curious Connection between Violent Extremism and Education” ("Инженерите на Джихад: любопитната връзка между екстремизъм и образование") професорът по социални науки Диего Гамбетта (Diego Gambetta) от European University Institute във Флоренция и политологът Щефън Херцо (Steffen Hertog), доцент по сравнителна политология в London School of Economics and Political Science, Великобритания, анализират биографиите на 4 000 активисти на Джихад и стигат до извода, че сред радикалните ислямисти с висше образование има голям процент завършили инженерни и технически специалности.

Read the rest of this entry »

Из делниците на един луд 317

jabataПрогнозата на правителството за развитието на икономиката до 2019 г. и свързаните с нея разчети за приходите и разходите страдат от сериозни недостатъци, констатира новосформираният фискален съвет в първото си публично становище. Анализите на МФ не оценявали в достатъчна степен външните рискове. Планираните приходи не били амбициозни, а разходите били нереалистично ниски. Кабинетът не залагал на структурни реформи за подобряване на публичните финанси, а разчитал на номиналния ръст на икономиката.

Из делниците на един луд 316

jabataОбщинарите в Силистра си наумили да придадат на града известна доза инфраструктура с едни милиони от европейски програми. Планирали булевард с алеи за пешеходци, колелета и т.н. Но трябвало да се отрежат 87 чинара. Дивото тамошно народонаселение обаче не дава. И скандалът стигна чак до премиера. А той, понеже не търпи неправди, веднага разпоредил на Лилето да разпореди на силистренските общинари, да правят каквото правят, чинарите да не барат.  Дедо поп нарича това „ставропигия”. Цялата държава се е обърнала на една ставропигия, пряко подчинена на нашия благ пастир Бойко Борисов. Read the rest of this entry »

ОТЧУЖДЕНИЕ ОТ … СЕБЕ СИ

clip_image002

Цялата концепция на хуманизма се основава на идеята за единната човешка природа, присъща на всички хора. Според нея природата на човека представлява дадения ни потенциал, който сам по себе си не може да се измени, както и размерът и структурата на човешкия мозък, останал един и същ от зората на човешката цивилизация. Но, това не му пречи да се изменя в хода на историята, явявайки се неин продукт.

Read the rest of this entry »

Из делниците на един луд 315

jabataИкономистът Кольо Парамов вика, че бюрокрацията в ЕС станала непоносима. „Десетте Божи заповеди, вика, са 169 думи, инструкцията за продажба на зеле в ЕС – 26 900.”  Ние също намираме, че бюрокрацията в ЕС прекомерно се разви. Но не бива да се борави с измислени числа, както прави Парамов. Личната ни проверка показа, че COMMISSION REGULATION (EC) No 634/2006 of 25 April 2006, laying down the marketing standard applicable to headed cabbages се състои от 1874 думи само.

Read the rest of this entry »

Европа ВЕЧЕ е ЕВРАБИЯ

uzaa941Повече от ясно е, че нашествието на мигранти към Стария континент е добре планиран ход.  От празните приказки на политическото и професионалното ръководство на МВР разбрахме единствено, че бежанският поток е пренасочен през България, но никой и нищо няма да го спре. Нито пък някой от МВР може или пък се кани да попречи на нашите лакоми „бизнесмени“, които делкат с властта приходите от трафика.
Колкото и да ни е яд на тия алчни интересчии, те пак си добруват под удобния геополитически, вътрешнополитически и полицейски чадър. Мисля, вече на всички е ясно, че това е планирано нашествие, с което световната финансова олигархия решава основната задача отслабване на съпротивата на европейските народи.

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
July 2016
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Търсете