Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for October, 2016

Из делниците на един луд 322

На откриването на кампанията на ГЕРБ Борисов изясни какво е имал предвид със заплахата да оттегли кабинета: „Трябва да сме първи на първия тур, иначе оставка.“   Така вече е съвсем ясно. Или избирате Тетка, или чао! Това се нарича „Изборът на Хобсън”. Казвал съм го, но ще повторя, щото е важно да се научим да различаваме свободния избор от псевдосвободния. Томас Хобсън имал конюшна и давал под наем коне за езда.

Read the rest of this entry »

ПРЕД ВРАТИТЕ НА АДА

clip_image002

Преди година фрау Меркел открехна портите на ада с призивната си покана: „Добре дошли” на мигрантските орди от Азия и Африка. Светът надникна лековерно и с перверзно любопитство в пролуката, но се отдръпна ужасен. Защото оттам нахлу Апокалипсиса. Предизвикан от почти вековната зависимост на Запада и останалия свят в неговата индустриализация от добива на въглеводороди.

Read the rest of this entry »

Из делниците на един луд 321

jabataЕлън де Дженерес ми обърна внимание преди време на малко нелепия начин, по който започва Библията: „В началото нямаше нищо. И Бог каза: „Да бъде светлина!” И биде светлина. Продължаваше да няма нищо, но вече се виждаше много по-добре.” Сетих се за това покрай герберите. Те още нямат кандидат за президент. Изместиха термина за началото на октомври. Но знаят какъв ще е.

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
October 2016
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Търсете