Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for November, 2016

Из делниците на един луд 324

jabataИ така изборите приключиха. Кандидатът на БСП ген. Радев спечели изненадваща за социолозите победа. Всъщност, то не беше точно победа, а разгром. За Радев-Йотова са гласували 2 063 032 (59.37%), а за Тетка и Манушев – 1 256 485 (36.16%). 155 411 са заявили с вота си, че не щат ни единия, ни другия.  Тетка загубила и в родното си село Драгана. От 120 гласували, 62 избрали ген. Радев, а 58 Цачева. Но това не е за чудене. Никой не е пророк в собственото си село, та камо ли такъв, дето не може да е пророк в никое село.

Read the rest of this entry »

ЩЕ ПРЕХВЪРЛИМ ЛИ 10 МИЛИАРДА?

clip_image002

От всички глобални проблеми, стоящи за решаване пред човечеството, най – важния е този за ръста на населението на Земята. По-важен и от този за войната и мира, въпреки наличието на оръжия, които могат да я заличат. Макар и умишлено подценяван, не може да се каже, че никой не се е замислял над него. Хората още от древността са се безпокоели от това колко наброяват, защото трябвало и да се изхранват. Да се обсъждат въпросите на демографията доскоро не бе прието да се говори на висок тон, както и за секс в благоприлично общество.

Read the rest of this entry »

Из делниците на един луд 323

jabataЕмпирично е доказано, че българската глава увира два часа след като е увряло павето, с което е затисната. Затова ще повторя някои работи за референдума. Главно за мажоритарната система, щото от нея най ме е страх. Помните ли как към края на миналия век бяхме пропищели от двуполюсния модел, от синьо-червената мъгла? Тоя тип мъгла ще се сгъсти при мажоритарни избори. Големите партии ще станат още по-големи, малките още ще се смалят, а някои от тях ще изчезнат от парламентарната сцена.

Read the rest of this entry »

Календар на публикуване
November 2016
M T W T F S S
« Oct   Jan »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Търсете