Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

Archive for April, 2017

Напусна ни Г-н Емил Антонов, основателя на Земеделско Знаме–САЩ и на Радио Отзвук

antСлед кратко боледуване ни напусна Г-н Емил Антонов – основателя на Земеделско Знаме – САЩ и на Радио Отзвук – http://Otzvuk.com

Официално той е основател така също и на българска телевизия и професионално радио в САЩ, със студия в Ню Йорк и Флорида.

Финансира безвъзмездно дълги години  Радио Отвук, Земеделско Знаме – САЩ, както и други български културни проекти.

За повече информация за неговия изключителен живот, политическите и професионални постижения, моля посетете този линк – http://www.otzvuk.com/Web_files/about_us.htm

Галерия на Г-н Антонов и неговите съратници, приятели и политически лица, можете да намерите тук – http://www.zemedelskozname.com/bnk/Galery/entrance_galery.html

Погребението ще е на 4/29/2017 във Fort Lauderdale, Florida, от 15 до 18 ч. Източно време.

От Земеделско Знаме и Радио Отзвук

Календар на публикуване
April 2017
M T W T F S S
« Jan    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Търсете