Блог на Земеделско Знаме

Trimata_MZNS

    През 2004г. започна излизането на първото издание на Земеделско знаме по  Интернет.   Целта на това издание е да продължава моралните завети, оставени от нашите водачи – Александър Стамболийски, Никола Петков , Г.М. Димитров, както и моралните задължения който имаме към всички смели българи, загинали за свободата на родината.  Целта ни е да ви предаваме истините, за това което е било и това което става днес на политическата сцена в България.
Ние получихме подкрепата нa много земеделци и българи от други партии,  които ни изпращаха статии за различните ни рубрики, с което ние имаме една доста богата база на материяли, исторически снимки и важни доцументи, с което ние се озовахме на едно от най-добрите места на исторически страници на Интернет.  Доказателство за успеха ни днес са и множество статистически данни, сочещи ни на едно от първите места по популярност, в категорията исторически новини.
Този важен исторически интернет  вестник  ще продължи да радва българите по света, който искат да знаят истината за някои  исторически събития, които българската преса и правителство по една или друга причина не публикуват.
За сега ние сме един от най-четените български страници на интернет и смятаме да продължаваме така и  за в бъдеще.  Ние имаме посетители от всички континенти по света, като най-голямата ни популярност е в България, САЩ и много други страни в Европа.
Ние приканваме всеки който иска да  пише статии или води рубрика, да се свърже с нас на емайл: 
webmaster@zemedelskozname.com
за уточнения.

Интересни страници    

МОЯТ РАЗГОВОР С БОЙКО БОРИСОВ

– Слушай, Боко! Не се обръщам с официалната форма , нито те наричам господин, генерал, премиер или друго, просто защото не заслужаваш! За мен ти си Боко ….. и натам да не продължавам! Не те уважавам и не смятам, че представляваш народа или правителството. За мен ти си представител на мутрите в тази държава!

– ……………..

– Защото си много ниска топка, за да заемаш какъвто и да било държавен пост! Ти си елементарен подражател, нещо като папагал в човешки вид!

– ……………..

– Ами, първо подражаваш на „тато” / Тодор Живков /, когото охранява в края на кариерата и живота му. След това се опитваш да имитираш Марлон Брандо, който пък се опитва и успешно влиза в ролята на мафиотския кръстник Дон Корлеоне! И накрая се държиш като обикновен махленски бандит. Непрекъснато си в роля, но никога не показваш собственото си лице, може би защото с него би загубил „харизмата” си!

– …………….

– Как да не е вярно? Я да се върнем малко назад! А спомняш ли си дрехите, с които се обличаш, пурата в устата, необръснатата физиономия и дори дрезгавия глас, напомнящ на мафиотския кръстник? Какво да кажем пък, за безкрайното рязане на лентички, за щяло и нещяло, свойското държане с хората, точно както „тато” се правеше на човек от народа и непрестанните лъжи? Или арогантното ти излъчване на мутра, когато въпросите, които ти задават не ти харесват? Да не споменавам генералската униформа и особено навирената по американски образец шапка!

– …………….

– Как да не доказва нищо? Ако бе махленски бръснар или продавач на семки, няма проблем! Всеки обикновен човек може да подражава на филмови герои или други интересни обекти. Обаче ти го правиш, докато си главен секретар на МВР, кмет на София, водач на партия и накрая като премиер на цяла държава!!! Това е просто недопустимо!

– …………….

– Да, допуснаха те хората, защото си паталогичен лъжец! През цялата си политическа кариера лъга за какво ли не, без някой да ти потърси сметка, точно както през социализма!В началото на кариерата си обеща, че след сто дни, ако нещата в съд и прокуратура не се оправят, ще се заемеш с тях …! Е, колкото се заех аз с тях, толкова и ти! Затова българското правораздаване с всеки изминал ден става все по-корумпирано, подвластно на олигархията и дори обикновените улични бандити. В България почти няма справедлив съд и правосъдие! Хората се принуждават сами да се защитават и на принципа „Око за око” вършат какви ли не безобразия. Полицията е повече от армията, за да пази теб и „народните избранници” в парламента от народната любов, пратена под формата на гнили домати.Анархията е навсякъде, мутрите по морето вилнеят като чума в средновековието, гърмят се, все едно са в стрелбище и са безнаказани. Всеки ден по медиите ни заливат с информация, кой какво откраднал, кого убил и как останал ненаказан! Трябваше да преглътнем сериала с „Митьо – очите”, да платим за лечението му и дни наред да ни баламосват с какви ли не фекално-жълти подробности! Прощавай Боко, но България не е уличка в Банкя, където вилнее твоята банда и се разпорежда само и единствено по твоите правила!

– ………………

– Престъпления може да се случват навсякъде, но в другите държави има адекватно наказание за тях! Ако само надникнем в съседна Румъния, ще видим повече от едно правителство, вкарано в затвора заради различни престъпления! И не ми излизай с клишето: – „Аз ги хващам, те ги пускат!”, защото на теб все някой друг ти е виновен за провалите! Преди беше БСП със Станишев, след това Путин, еврочиновниците, мигрантите и дори „лошия материал” в държавата ни! Ти винаги играеш „доброто лошо момче”, а останалите нещо са сбъркани! Дори стотиците случаи на крадливи членове на ГЕРБ не те смущават!

– ……………….

– Да, гониш ги от партията, но само когато се издънят просташки! Когато вече няма как, да се потулят гафовете! И какво от това, че са изгонени? Харчат си крадените пари, присмиват се на останалите балами и въобще не им пука!

– ……………..

– Да, ти не си слънце, че да огрееш навсякъде, но се изживяваш като такова! Имаше преди няколко века един подобен на теб Луи, дето дори се бе кръстил „кралят – слънце”! Ти аналогично раздаваш правосъдие, раздаваш пари, все едно ги вадиш от собствения си джоб, раздаваш оценки и се изживяваш като институция еднолично. Един ден кажеш едно, друг – точно обратното! Днес си против АЕЦ – Белене, „Южен поток”, шистовото добиване на нефт и газ, руските или европейските политици, утре си за тях! Днес говориш едно – утре друго! И прощавай, но това не са дипломатически ходове! Това е политическа шизофрения!

– ………………

– Кой съм аз ли? Обикновен българин съм! Нито много умен, нито съвсем глупав. От тези, дето търпят твоите и безобразията на ГЕРБ вече осем години! Дето все още не е зомбиран от турските сапунки, скотските риалитита, гнусните ежедневни новини и цялата безнаказаност на всички организирани, неорганизирани, малки и големи престъпници в България! Който все още може да каже, какво мисли за теб откровено!

– ………………

– Не си търся белята и не съм ти „момче”! Една година съм по-възрастен от теб и не ме заплашвай, като улична мутра! Вярно, че върна времето на мутрите от 90 – те години, което уж бяхме позабравили, но това няма да продължи вечно! Пак ще ви изринем от живота си, дори ако трябва всички да напуснем родината си!

– ………………

– Кого ще изберем, ако не теб ли? Всъщност, ти на това разчиташ! Че винаги ще се явяваш като „по-малкото зло” и ще печелиш, къде заради хорската простотия, къде заради изборни фалшификации! Нееее, Боко …! Свърши ти времето! Независимо хилядите внедрени в държавното управление гербаджийски кадри, хората не те искат! Никой не иска мафията /независимо каква / да управлява! Не може да е все нощ, Боко! Дори на полярният кръг, където половин година е нощ се съмва и слънцето носи надежда и топлина за хората! И у нас ще съмне, Боко! Ще дойде светлината и топлината ….., след като си заминеш доброволно или насила! Накрая и в нашата държава може да се издигнат не нагли, партийни кадри, а достойни водачи! Може и ще стане, …. дори да е, след като няма да ни има на този свят!

Красимир Бачков

Leave a Reply

Календар на публикуване
September 2017
M T W T F S S
« Apr    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Търсете