КАК НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПИШЕ В НАШИЯ САЙТ

 

 

инж. Мато Коритски

 

 

Публикуваме статията на Петко Ношков А сега накъде г-н Личев само за да не се каже че има цензура при нас. Не може обаче да се отмине с мълчание няколко нейни недостатъка достойни за порицание.

Стефан Личев бил доведен в Управителния съвет на БЗНС. Знае се че в това тяло се избират или кооптират членове, а не се довеждат.

Стефан Личев се занимавал с политика за да може да си прави бизнеса. И той забогатя. Първото не може да е вярно, а второто показва завист. Богати, но и големи политици могат да се посочат много. Да споменем Никола Петков, пък и Анастасия Мозер, която е една от най-богатите наследнички на политик.

   последните две земеделски партии (Народняшка и врабчевисти) са заличени от съда тъй като никога не са били парламентарно представени   .-това е съвсем невярно, повечето наши партии не са парламентарно представени.

А сега имаме свой представител Петя Ставрева(председателката на националното ръководство на ЗМС) в Европейския парламент-при това не се споменава че тя е от коалицията ГЕРБ, която е много отдалечена от земеделските идеи и практика.

Като прибавим очевидното желание на автора да злепостави и оцапа един политик който все пак е земеделец не може да не подчертаем че нашите колони са отворени за обективно и умерено написани статии, каквато сигурно не е въпросната статия.

Пловдив, 02.06.2007 г.